Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator

ARHIVA

 LARHIVA RO 2024LARHIVA RO 2023ARHIVA 1 2022ARHIVA 1 2021ARHIVA 1 2020ARHIVA 1 2019ARHIVA 1 2018ARHIVA 1 2017ARHIVA 1 2016


 

ȘCOALA NON-FORMALĂ DE ARHEOLOGIE INTERDISCIPLINARĂ DIN VALEA ALUNULUI

ȘCOALA NON-FORMALĂ DE ARHEOLOGIE INTERDISCIPLINARĂ DIN VALEA ALUNULUI

Comunicat de presă

Universitatea de Vest din Timișoara în colaborare cu Muzeul Civilizației Dacice și Romane din Deva și Fundația Dacica, organizează în perioada 2-6 mai 2022 Școala non-formală de arheologie interdisciplinară din Valea Alunului, jud. Hunedoara.

Între activități se vor număra prelegeri, ateliere practice și vizite la obiectivele arheologice din zona Munților Șureanu.

Beneficiarii evenimentului cultural-didactic vor fi studenții din anul întâi care au ales să se specializeze în arheologie în cadrul Facultății de Litere, Istorie și Teologie, în cadrul Universității de Vest. Organizatorii urmăresc sporirea gradului de cunoștințe aplicate ale studenților, cu privire la civilizația dacică, modul de viață al dacilor și monumentele cele mai importante din zonă.

Experiența personalului de specialitate din cadrul Muzeului Civilizației Dacice și Romane din Deva aduce un plus de valoare evenimentelor.

Gazda evenimentului este Fundația Dacica, organizație care asigură condiții deosebite și contribuie cu prezentări aplicate.

Vă vom ține la curent pe măsură ce se vor derula etapele organizării Evenimentului.

Secția de Marketing și Relații cu Publicul

MCDR Deva

  • muzeucdr.deva@gmail.com