Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator

 LARHIVA RO 2024LARHIVA RO 2023ARHIVA 1 2022ARHIVA 1 2021ARHIVA 1 2020ARHIVA 1 2019ARHIVA 1 2018ARHIVA 1 2017ARHIVA 1 2016


 

Modificare ore program de vizitare începând cu data de 2 aprilie 2024

  

⚠️ Începând de marți, 2 aprilie 2024, 🕰 intervalul orar în care expozițiile Muzeului Civilizației Dacice și Romane Deva sunt deschise publicului, se modifică, trecându-se la PROGRAMUL DE VARĂ!
 
📌Astfel, muzeul se va putea vizita de marți până duminică, între orele 10.00 – 18.00, ultima intrare fiind la ora 17.30.
 
❗️ Noul program este valabil pentru expozițiile muzeului existente la:
🔸 Palatul Magna Curia Deva;
🔸 Muzeul de Istorie Locală și Etnografie Brad;
🔸 Muzeul de Etnografie și Artă Populară Orăștie;
🔸 Complexul Memorial Aurel Vlaicu.
 
❗️ La Sarmizegetusa (Ulpia Traiana) (loc. Sarmizegetusa, com. Sarmizegetusa, str. Principală, nr. 1), programul este următorul:
🔸 Muzeul de Arheologie - de luni până duminică inclusiv, între orele 9.00 – 17.00;
🔸 Complexul de Monumente „In situ”- de luni până duminică inclusiv, între orele 8.00 – 20.00.
 
🙂Vă așteptăm cu drag!
Mulțumim organizatorilor și participanților la CONFERINȚA OSPITALITĂȚII.TURISM CREATIV. VIZIUNE ÎN COMUNITATE, eveniment de excepție

Mulțumim organizatorilor și participanților la CONFERINȚA OSPITALITĂȚII.TURISM CREATIV. VIZIUNE ÎN COMUNITATE, eveniment de excepție

 

⚠️ Ieri, 21 Martie 2024, 🏛Magna Curia a fost gazda unui eveniment de excepție, pus la cale de Deva360: 👉CONFERINȚA OSPITALITĂȚII.TURISM CREATIV. VIZIUNE ÎN COMUNITATE.
 
🌞O zi minunată, cu soare, cu invitați de seamă din comunitatea locală și din alte părți ale țării (Complexul Muzeal Național ASTRA Sibiu, CASTELUL BRAN, Asociația TURISM ALTERNATIV Arad, HOSPTIALITY CULTURE INSTITUTE București, POVESTEA UNEI NAȚIUNI Timișoara), care au fost încântați de muzeu, de patrimoniul expus și ”poveștile” spuse de acesta prin specialiștii noștri!
 
♦️ Discuții interesante despre promovarea punctelor de interes turistic, așa cum este și Muzeul Civilizaţiei Dacice şi Romane Deva, colaborarea dintre toți cei care fac parte din domeniu, pentru atragerea unui număr cât mai mare de persoane în zonă!
 
🤝Mulțumim organizatorilor și participanților și vă așteptăm la cât mai multe vizite la Muzeu!🙂
 
  • muzeucdr.deva@gmail.com