Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator

Conferința Ospitalității cu tematica „Turism Creativ. Viziune în comunitate” la Palatul Magna Curia din Deva

EVENIMENTE
430319762_370230019264085_4699636075516648164_n
Data: Joi, 21 Martie 2024 10:00

Locație: Palatul Magna Curia Deva  |  Oraș: Deva

 

⚠️ Ieri, 21 Martie 2024, 🏛Magna Curia a fost gazda unui eveniment de excepție, pus la cale de Deva360: 👉CONFERINȚA OSPITALITĂȚII.TURISM CREATIV. VIZIUNE ÎN COMUNITATE.
🌞O zi minunată, cu soare, cu invitați de seamă din comunitatea locală și din alte părți ale țării (Complexul Muzeal Național ASTRA Sibiu, CASTELUL BRAN, Asociația TURISM ALTERNATIV Arad, HOSPTIALITY CULTURE INSTITUTE București, POVESTEA UNEI NAȚIUNI Timișoara), care au fost încântați de muzeu, de patrimoniul expus și ”poveștile” spuse de acesta prin specialiștii noștri!
♦️ Discuții interesante despre promovarea punctelor de interes turistic, așa cum este și Muzeul Civilizaţiei Dacice şi Romane Deva, colaborarea dintre toți cei care fac parte din domeniu, pentru atragerea unui număr cât mai mare de persoane în zonă!
🤝Mulțumim organizatorilor și participanților și vă așteptăm la cât mai multe vizite la Muzeu!🙂

 

* * *

 

Joi, 21 Martie 2024, începând cu ora 10.00, Muzeul Civilizației Dacice și Romane Deva, instituție subordonată Consiliului Județean Hunedoara, va fi gazda unui eveniment deosebit, anume Conferința Ospitalității, având ca temă Turism Creativ. Viziune în Comunitate.

 Evenimentul, organizat de Asociația Deva360, se va desfășura în Sala Șemineului, din Palatul Magna Curia Deva și își propune modelarea unei viziuni colective, pentru un viitor comun și de succes, crearea unei comunități strânse, care să contribuie activ la creșterea calității serviciilor de care turiștii sunt dependenți atunci când aleg să viziteze orașul nostru.

Prin tematica abordată, vor fi prezentate modalități de implementare a turismului creativ sub diverse forme și se va dezbate însemnătatea importantă a viziunii comunității, care își are rolul său clar, în dezvoltarea unui oraș, prin turism.

Sunt așteptate personalități din domeniu cultural-turistic, care vor împărtăși cu cei prezenți, idei de succes pe care le-au implementat de-a lungul timpului, în zonele în care activează:

 - d-l Ciprian Ștefan - COMPLEXUL NAȚIONAL MUZEAL ASTRA, Sibiu;

 - d-l Alexandru Prișcu - CASTELUL BRAN;

- d-l Marian Șerban - CASA TIMIȘ;

- d-l Mario Csipai - Asociația TURISM ALTERNATIV, Arad

- d-l Robert Agarici - HOSPITALITY CULTURE INSTITUTE, București

- d-l Ștefan Juglea, POVESTEA UNEI NAȚIUNI, Timișoara

Moderatorul lucrărilor va fi d-l Ștef Raita!

Muzeul Civilizației Dacice și Romane Deva este mai mult decât onorat să găzduiască acest eveniment deosebit, important pentru comunitatea din care și instituția noastră este parte!

Secția de Marketing și Relații cu Publicul

 

Sursa imagini și video: https://www.facebook.com/deva360.ro
 
Promo:
 
 
 
Conferință:
 
 
 
 
 
 
 
 

 

 

 

Adresă
Muzeul Civilizației Dacice și Romane, 39, Strada 1 Decembrie 1918, Centrul Vechi, Deva, Hunedoara, 330005

 

Hartă


  • muzeucdr.deva@gmail.com