Arhivă

CATARAMĂ DIN FIER DESCOPERITĂ LA ARDEU (proiectul PIESE REPREZENTATIVE DIN COLECȚIILE MUZEULUI CIVILIZAȚIEI DACICE ȘI ROMANE)

Detalii Eveniment :

  • Data :
  • Locatia : MCDR are sediul în Deva, b-dul 1 Decembrie, nr. 39
  • M.C.D.R.

 

  

 

COMUNICAT

 

 

Muzeul Civilizaţiei Dacice şi Romane din Deva aduce în atenția publicului, un nou exponat virtual în contextul rubricii PIESE REPREZENTATIVE DIN COLECȚIILE MUZEULUI CIVILIZAȚIEI DACICE ȘI ROMANE din Deva.

 

O CATARAMĂ DIN FIER DESCOPERITĂ LA ARDEU

 

<<Prin intermediul artefactului aparținând colecțiilor Muzeului Civilizației Dacice și Romane Deva, pe care îl prezentăm astăzi, vom afla câte ceva despre accesoriile vestimentare. Vă propunem să descoperiți o componentă a unui set de accesorii metalice pentru centuri de piele. Despre modul în care erau folosite și de către cine, vă invităm să descoperiți dumneavoastră!>> menționează dr. Iosif Vasile Ferencz, Cercetător Științific, Secția de Arheologie a Muzeului Civilizaţiei Dacice şi Romane din Deva.

 

Muzeul Civilizaţiei Dacice şi Romane din Deva vă invită să vizitați acest exponat, virtual, pe pagina de Facebook a muzeului:  https://www.facebook.com/MCDRDeva/ și pe site-ul instituției: www.mcdr.ro.

  

 

Secţia de Marketing şi Relaţii cu Publicul

 

 

 

Lasă un comentariu

Asigură-te că ai introdus toate informațiile necesare, indicate printr-un asterisk (*). Codul HTML nu este permis.