Observație
  • The was a problem converting the source image.
  • There was a problem rendering your image gallery. Please make sure that the folder you are using in the Simple Image Gallery Pro plugin tags exists and contains valid image files. The plugin could not locate the folder: media/k2/galleries/1176

Arhivă

ȘEDINȚA OMAGIALĂ INTITULATĂ „HUNEDOARA ȘI MAREA UNIRE", 29 noiembrie 2018, ora 11.00

Detalii Eveniment :

  • Data :
  • Locatia : DEVA - Teatrul de Artă
  • M.C.D.R.

 

Consiliul Județean Hunedoara, în parteneriat cu Biblioteca Județeană „Ovid Densusianu” Hunedoara-Deva, Centrul de Cultură și Artă al Județului Hunedoara, Muzeul Civilizației Dacice și Romane Deva și Teatrul de Artă Deva, cinstește Centenarul Marii Uniri printr-o ședință omagială intitulată Hunedoara și Marea Unire, menită să evoce, cu emoție și recunoștință, mărețul act de la 1 Decembrie 1918, punct de cotitură în istoria României. Evenimentul va avea loc în ziua de 29 noiembrie 2018, ora 11.00, în incinta Teatrului de Artă din Deva.

Întreaga manifestare este așezată sub semnul bucuriei de a fi împreună pentru a omagia așa cum se cuvine marea sărbătoare de suflet a fiecărui român.

Evenimentul va fi un excelent prilej de rememorare a atmosferei de însuflețitoare efervescență ce a premers actul de la 1 Decembrie 1918, de evocare a marilor personalități care au clădit, cu profundă dragoste de țară, o Românie mare și unită. Vor fi, de asemenea, evocați hunedorenii care au avut fericirea de a se afla la Alba Iulia în acel memorabil 1 Decembrie 1918.

Solemnitatea evocărilor istorice și a alocuțiunilor rostite cu mândrie patriotică va fi întregită de momente emoționante, pregătite cu respect și prețuire de îndrăgiți artiști ce ne vor fi oaspeți. Momentele oferite de ei vor constitui surprize plăcute și pline de emoție, care vor aduce un plus de vibrație patriotică acestei ședințe omagiale.

Sperăm că ne veți fi alături, dornici să împărțiți cu noi bucuria acestor momente unice în care, uniți în cuget și simțiri, sărbătorim Centenarul Marii Uniri de la 1 Decembrie 1918.

Surse: https://www.facebook.com/cjhunedoara/

Secţia de Marketing şi Relaţii cu Publicul

Galerie de imagini

{gallery}1176{/gallery}

Lasă un comentariu

Asigură-te că ai introdus toate informațiile necesare, indicate printr-un asterisk (*). Codul HTML nu este permis.